girl, smartphone, social media-5717067.jpg

Nou ook op Youtube & Facebook LIVES!

Hallo liewe vriende,

Ons lewe in uitdagende tye en ek besef, weet … dit kan soms moeilik raak om hoop en geloof te behou as die golwe van die lewe teen die rotse van ons geloofshuise slaan. Kan ek julle oë saam met myne vir ‘n oomblik laat terugflits na die Kruis? Die Kruis waar Oorwinning vir altyd deel gemaak is van elke kind van God se lewe. Die krag om te oorkom omdat Jesus self saam met elkeen van ons in ons lewensboot is. Ons sal nie sink nie boetie en sussie want Jesus is die fondasie op wie ons huise gebou is. Genade beloof … die golwe kan maar kom, die lewensstorms kan woed, in Hom is en sal ons altyd oorwinnaars bly.

Maar in al hierdie dinge is ons meer as oorwinnaars deur Hom wat vir ons liefhet. Hiervan is ek oortuig: geen dood of lewe of engele of magte of teenswoordige of toekomstige dinge of kragte of hoogte of diepte of enigiets anders in die skepping kan ons van die liefde van God skei nie, die liefde wat daar is in Christus Jesus ons Here.

Romeine 8:37-39

Jesus ons sê vir U so baie dankie daarvoor. Wanneer die golwe hoog raak, wanneer julle seker is julle begin sink … Asseblief! Asseblief onthou, ons Lewensredder loop op water! Kry net vir Jesus in fokus, hou Hom daar, hou Hom in oog! Soos Petrus sal Hy ons help om saam met Hom op water (dit is die uitdagendste situasies van hierdie lewe) te loop.

Ons swaarkry in hierdie lewe is maar gering en gaan verby, maar dit loop uit op ‘n heerlikheid wat alles verreweg oortref en wat ewig bly. Ons oog is nie op die sigbare dinge gerig nie, maar op die onsigbare; want die sigbare dinge is tydelik, maar die onsigbare ewig.”

2 Korinthiërs 4:17-18

Ek dink aan elkeen wat seer het, wat swaar trek. Laat weet my asseblief in die kommentaar boksie as daar iets is waarvoor ek saam met jou kan bid.

Baie dankie dat julle hier is, dis vir my so ‘n voorreg en lekkerte om julle te hê! Dit gesê en met die “Protection of Personal Information (POPI) Act” of te wel POPIA wat onlangs in werking getree het in gedagte wil ek julle die geleentheid gee om julle intekening te kanselleer sou julle dit verkies. Volg net die unsubscribe skakels in die e-pos of op die blog self. As julle wil aanhou om e-posse van Anker van Hoop te ontvang hoef julle niks te doen nie, julle sal op die verspreidingslys bly.

Dan vir die GROOT NUUS! Dit mag dalk redelike ou nuus wees dat ek ‘n passie in my hart het om julle en enige ander belangstellendes te help om by God se praghart en die eindelose skatte daarbinne uit te kom 😉 maar die nuus dat Anker van Hoop nou sy eie Toerus-Stasie het op Youtube en LIVE Vrae & Antwoorde Sessies op Facebook begin het is splinternuut! Video is ‘n definitiewe platform waarheen ek ervaar Abba ons meer en ook in lei so ek wil net gehoorsaam wees. Dit is nuwe grond vir Anker van Hoop maar saam met Abba dolwe ons hulle om. Ons gaan saam met Hom oes! Gaan volg ons asseblief op ons Youtube Kanaal “INTIEM met GOD” en kuier elke Dinsdag aand vanaf 19:00 tot 20:00 saam met my op ons Facebook bladsy wanneer ons interaktiewe toerus-sessies gebeur. Sal jy my asseblief help om ons reik te groei deur jou sfeer die nuus mee te deel? Mag die naam van Jesus verheerlik word, nog meer, op aarde net soos in die hemel. Amen!

Hiermee het ons dan aan die einde gekom van ‘n lywige stukkie brief. Dankie dat julle hom gelees het. Dit was vir my so aangenaam of weer bietjie met julle te gesels. Vertel my gerus in die kommentaar blokkie hoe dit met julle gaan. Ek sal graag wil weet, julle harte en hallo’s aanhoor.

Liefde vriende, in Jesus, tot ons weer gesels!

Letitia

Ek wil hê julle moet weet…
Julle ondersteuning word so waardeer! Al is dit net deur die blogs te lees en/of die woord te versprei. Tog wil ek vra, gebede is nodig en altyd welkom. Dekking in die gees en vir God se plan om te bly geskied. Ook finansiële ondersteuning as enige stukkie van die bediening julle harte vul met hoop of help om nader aan Abba te beweeg. Veral rotsvaste maandelikse vennote. Dit stel my instaat om hierdie werk te doen en dit help ons aanbieding en impak groei! Dankie vir julle vriendelike oorweging. Ek spreek oor julle seën!

ANKER VAN HOOP | INTIMITEIT MET GOD

Hallo daar! 👋

Wil jy graag 'n gids met 10 sleutels wat jou gaan help om te blom in verhouding met God ontvang? Sluit dan vandag aan by ons E-pos Lys. Ons beloof e-posse wat jou inspireer en toerus!

Ons stuur nie rommelpos nie! Jy kan
enige tyd jou subskripsie kanselleer.

Leave a comment