Om God se mense toe te rus

Hallo daar liewe vriende,

Dit is so lekker om weer bietjie met julle te gesels. Ek hoop dit gaan waarlik goed met julle elkeen. Dankie dat julle hier is en Anker van Hoop ondersteun.

Ek weet ek was die afgelope maande baie stiller op die blog maar ek wil julle verseker. God was en is besig. Deur Sy genade is ek ook nog hier en glo in Sy plan vir ons!

Dit gesê, soos ek aanhou bid vir God se visie en planne met die blogs ervaar ek leiding wat sê: “EQUIP”. Dat ek moet begin om God se kinders toe te rus. Spesifiek met die klem: Hoe om verhouding met God te bou. Dat ek leiding moet gee met die padjie wat ek gestap het sodat julle ook kan ontdek dit wat ek gevind het. Intimiteit met God.

Ek wil julle graag help om uit te kom by op-Sy-skoot-sit. By Sy goue hart. By een word met Hom. By daar-is-niks-beter. By hiervoor-is-ek-gemaak. Dit is iets wat Hy so graag wil hê Sy elke kind moet ondervind. En wat fantasties is, is dat ons elkeen deur Jesus Christus, so ‘n hartsverhouding met God kan bou. Hy wil vir ons soveel meer gee as bloot net tradisie of godsdiens. Soveel meer as net Jesus aanvaar as Verlosser by die voete van die Kruis.

So hier is waar ek julle hulp benodig. Ek wil julle harte hoor oor die tema: Verhouding met God. Van julle wat elke dag ‘n pad van intimiteit met Abba stap, watter gedagtes sou julle wou deel in die verband? Hoe het dit julle lewens verander en geimpakteer? En dan van julle wat dit glad nie ken nie of nie weet hoe dit werk nie. Watter vrae het julle? Laat weet my asseblief.

Sover beplan ek om bietjie meer van my storie met julle te deel en dan ook die volgende punte aan te raak;

~ Wat intimiteit met God beteken
~ Hoekom dit so wonderlik is
~ Hoe om prakties verhouding met God te groei

Dink julle dat julle daarby sal baat? Ek hoop so!

Hierdie plat-op-die-aarde-meisie weet definitief nie alles nie maar saam met Heilige Gees en die Woord van God sal dit ‘n voorreg wees om julle by te staan en te bemoedig op julle reise saam met Hom.

Julle kan op hierdie posstuk antwoord of as julle meer privaat wil kommunikeer is julle welkom om ‘n e-pos te stuur na: ankervanhoop@gmail.com.

Ek sien voorwaar uit om van julle te hoor! ♥

Baie dankie,

Letitia

ANKER VAN HOOP | INTIMITEIT MET GOD

Hallo daar! 👋

Wil jy graag 'n gids met 10 sleutels wat jou gaan help om te blom in verhouding met God ontvang? Sluit dan vandag aan by ons E-pos Lys. Ons beloof e-posse wat jou inspireer en toerus!

Ons stuur nie rommelpos nie! Jy kan
enige tyd jou subskripsie kanselleer.

VOLG ONS VIR MEER

INSPIRERENDE BLOGS EN GROEI SAAM MET GOD

Ons stuur nie rommelpos nie, jy kan jou subskripsie enige tyd kanselleer.

Leave a comment